Al vanaf kinds af aan ben je bezig met je loopbaan. Het begint op school, het kiezen van een richting, een vakkenpakket en een opleiding. Vervolgens maak je de eerste stappen op de arbeidsmarkt en is jouw loopbaan begonnen. Maar wat als je de juiste baan niet kunt vinden? Heb je wel de richting gekozen die bij je past? En wat als je na jaren ineens andere loopbaankeuzes moet maken?

lassers klein

“Geef mij een baan die bij me past en ik hoef nooit meer te werken”
(Confucius, Chinees filosoof)

Maar wat als je de juiste baan niet kunt vinden?

Een baan vinden die bij je past. Dat klinkt logisch, maar het is niet altijd gemakkelijk. Wellicht heb je niet de juiste opleiding gedaan of ben je zat van het werk dat je al jaren doet. Ook kan het zijn dat je gedwongen van baan moet veranderen door een reorganisatie of persoonlijke omstandigheden. Of het nu gaat om het vinden van een baan, solliciteren of het maken van een carrière switch, Banenenzo helpt je verder. Samen gaan we aan de slag en begeleiden we je naar de volgende stap in jouw loopbaan.

Dit doen we door middel van:

  • Assessments
  • Persoonlijke gesprekken
  • De Belevingsfactor
  • Praktische begeleiding
  • Bemiddeling op vacatures

Ben jij toe aan de volgende stap? Kies een pakket en kom in beweging! Wil je eerst meer informatie over jouw mogelijkheden? Maak een afspraak met onze loopbaancoach via het contactformulier.