Wat (functie, trefwoord)
Waar (plaatsnaam, provincie)
Dienstverband (tijdelijk, vast)
62 jarige jonge man uit Assen (WIA)

Profiel ID: #9175

62 jarige jonge man uit Assen (WIA)

Ik ben een plezierige opgewekte 62 jarige jongeman die een leuke baan zoekt voor circa 12-20 per week in een straal van half uur auto rijden rondom Assen (Emmen- Hoogeveen-Drachten-Groningen). De baan mag (deels) administratief- of (deels) logistiek- of (deels) magazijnwerk zijn. Ik wil de uren graag verspreiden over de ochtenden. Ik ben redelijk makkelijk met computers en software en mag graag ongestoord mijn werk afmaken. Er wordt een voorspelbare werkomgeving gezocht met geen enorme druk en stressvolle situaties. Structuur en duidelijkheid is voor mij erg belangrijk alsmede een ‘gezellige’ werksfeer. Hierbij passen geen onregelmatige werktijden of ad hoc taken. Meer werken dan de geplande uren is geen probleem als dit vooraf wordt gecommuniceerd. Fluitend naar het werk en fluitend naar huis is mijn doelstelling waarbij ik op het werk een toegevoegde waarde heb geleverd aan de doelstellingen van het bedrijf.

Henk kan na een aantal proefdagen via Eureka Personeelsdiensten aan het werk worden gezet. Dit kan op uitzendbasis of detacheringsbasis geschieden.
Vanuit Eureka wordt er een werkcoach – vertrouwenspersoon aangesteld die periodiek met Henk en werkgever evalueren over de voortgang.

Geslacht: Man
Leeftijd: 62
Woonplaats: Assen
Opleidingsniveau: MBO
Gewenste functiegroep: Administratief / Secretarieel, Facilitair / Schoonmaak, Horeca / Detailhandel, Productie / Uitvoerend
Gewenst dienstverband: Tijdelijk / Uitzending, Vast
Gewenst min. aantal uren per week: 16
Gewenst max. aantal uren per week: 20
Beschikbaar vanaf: Per direct
Gewenste regio: Drenthe, Friesland, Groningen
Rijbewijs: Geen B-auto E-auto met aanhanger